VIKTIG INFO!

eFaktura 2.0
Fra 15. mai 2022  må du som eFakturakunda gi en generell aksept for eFaktura for å fortsette å være eFaktura-bruker. Klikk her for å lese mer.

                                                                                                                                                                      

Forskrift om økonomisk og teknisk rapportering, inntekstramme for nettvirksomheten og tariffer §17-9. Tariffer for ikke-fjernavleste måleverdier

Nettseslapet kan fastsette tariff til dekning av merkostnader ved å håndtere og kontrollere måleverdiene for kunder som ikke har fjernavlest måler. Dette gjelder kun der manglende fjernavlesning skyldes forhold på kundens side. Tariff for ikke-fjernavleste måleverdier settes til 1500 kroner eksklusiv merverdiavgift per år.

Det er ikke ett krav etter forskriften at nettselskaper utfører kontroll av måleverdier ved stedlig kontroll. Vi vil likevel også fremover gjennomføre kontrollavlesninger i det omfang vi finner påkrevet for å opprettholde våre forpliktelser til å påse at alle målepunkter blir avlest hvert år, samt til å sikre en fortsatt høy kvalitet på våre leverander av forbruksdata til Elhub.

For mer informasjon se nve.no

Prisene gjelder fra 1. januar 2021

 

Tariff for ikke-fjernavleste målere:

kr (inkl. mva)

kr (eksl. mva)

Pris

1 875 kr

1 500 kr


                                                                                                                                                                        

Pga. Covid-19 har vi ikke åpent for publikum i Vadsø og på Hesseng, men vi hjelper mer enn gjerne over telefon eller e-post.
Kundesenteret
Hos kundeservice kan du få hjelp til det du lurer på. Om du trenger hjelp til noe anbefaler vi deg å ta en titt i høyre kolonne før du tar kontakt med oss på e-post eller telefon. Der finner du svaret på de spørsmålene og utfordringene våre kunder oftest har.
Vi hjelper deg med det du lurer på!


Telefon: 78 96 26 10
E-post: kundeservice@varanger-kraftnett.no